IWCB VINARIUM – promovează vinurile care obțin medalii și pe producătorii care își doresc să facă performanță comercială.

IWCB-VINARIUM – creeaza evenimente de public sau se asociază cu cele existente, care au impact dovedit, furnizează informații pentru articole de presă, publică în presa de specialitate conținut relevant, editează propria publicație Wine Special Actor (30.000 exemplare print) și modelează permanent structura consumului.

Agenda evenimentelor IWCB-VINARIUM, realizate cu Partenerii săi:

  • Good Wine Bucharest Wine Fair, 5-7 aprilie 2019 – Romexpo (teasing)
  • Congresul Naţional de Gastronomie și Vin, 16 aprilie 2019 – Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti
  • RO-Wine The International Wine Festival of Romania, 25-26 mai 2019 – Fratelli Studios.
  • Degustările „La Mama” Lipscani, 23-26 mai 2019. Pentru școlile de vin, comunitatea vinul.ro şi influenceri, invitaţi speciali. Degustările post sesiuni de concurs se vor întinde pe durata a patru zile. Un nou prilej pentru a se vorbi de vinurile Dvs.
  • La Mama Ateneu si restaurante asociate vor găzdui evenimente comune IWCB VINARIUM si comunitatea internaţională #winelovers.
  • Wine & Street Food Festival, 12-14 iulie 2019, Palatul Parlamentului. Cu suportul celor aproximativ 35.000 de vizitatori, Wine & Street Food Festival va deveni locul ideal pentru diseminarea off-line a rezultatelor concursului și pentru organizarea de degustări cu vinuri din concurs.

 

Sursa foto: http://culinare.net/festivalul-blogurilor-2017/