•Lucreaza pentru podgoria si crama familiei Winery Tomić, pe insula Hvar, Croatia
•WSET Nivel 4 Diploma in Londra in 2016
•Lector al Wine Academy Croatia (acreditata sa sustina cursuri WSET in Croatia)
•Asistent universitar al Universitatii din Zagreb
•Redactor de specialitate pentru diverse reviste tiparite si online, blogger
Jury IWCB 2016
• Conferentiar, Director al Laboratorului de Oenologie si Chimie Aplicata al Facultatii de Stiinte din Cadrul Universitatii Reims Champagne-Ardenne (URCA)
• Doctor si conducator de cercetari in Biochimie si Biologie Moleculara
• Specializat in analiza si controlul musturilor de vin si a vinurilor, biochimia vinului, analiza senzoriala, statistica, prezentarea terroir-urilor, practica oenologica
• 87 de lucrari de cercetare publicate in reviste internationale si aproape 50 de comunicari stiintifice prezentate la sesiuni regionale sau internationale
• Formator pentru concursul international « Effervescents du Monde » inca de la infiintare
• Jurat la concursuri nationale si internationale
• Wine Educator si autor al lucrarii: Expresii pentru vin – primul pachet educational din lume de limba engleza pentru industria vinului
• Consultanta pentru vinuri
• Jurat in concursuri nationale si internationale de vinuri
• Sustine Masterclass-uri, seminarii si prezentari de vinuri
•Membru ADAR
•Co-fondator al blogului vin2.ro – povesti cu vin
•Ambasador pentru Romania al comunitatii #winelover
•Colaborator al revistei Vinul.ro
•Organizator al concursului de vinuri Centura Roze
•Inițiator al cursurilor Vin la Scoala – curs de soiuri romanesti
Jurnalist si specialist PR cu 30 de ani de experienta in industria mondiala a vinului. Prin intermediul propriei agentii de PR xenos-comm ajuta producatorii de vin, in special pe cei din Europa de Est sa fie mai cunoscuti pe pietele externe precum Germania, Marea Britanie, Benelux si Scandinavia. Ambasador pentru Europa de Est la Concours Mondial de Bruxelles. Editor la diverse reviste de specialitate precum Vinum, Meininger’s Wine Business International, etc
•2010 WSET Nivel 3
•2014-2016 WSET Diploma – nivelul 4
•2016 WeinAkademieker – planuieste sa inceapa cursurile de Master of Wine
•este unul din cercetatorii si autorii raportului despre Masurarea taninilor in vinul rosu utilizand spectroscopia cu infrarosu. Raportul a fost realizat pentru compania FOSS, producatoarea analizorului WineScan (TM)
•2011-prezent – lucreaza laLyngby Vinkælder and Juuls Engros A/S ca manager achizitii, fiind responsabil cu selectia si achizitia vinurilor
•Director, Wine Association of Slovenia Ltd.
•BSc in agronomie (specializarea oenologie)
•10 ani ca winemaker
•10 ani de marketing si vanzari internationale (vin, spirtoase, soft drinks)
•25 de ani de scris despre vinuri
•Jurat in concursuri nationale si internationale de vin
•Vicepresedinte ADAR, regiunea viticola Moldova
•2006 – Enologul anului in Romania
•Degustator expert in vinuri si distilate
•Inginer viti-vinicol, doctor in oenologie
•14 ani de participare la Concours Mondial du Vin Bruxelles
•Marea Medaile de Aur pentru constanta in degustare la Concours Mondial du Vin Bruxelles
• Secretar General ADAR, degustator autorizat
• Jurat in concursuri nationale si internationale de vin si bauturi spirtoase