Premii speciale. Pe lângă distincțiile clasice pe care vinurile și cramele le primesc ca urmare a ierarhizării realizate de cei 56 de jurați internaționali, organizatorii și Partenerii acordă o serie de premii speciale pentru winemakeri și producători: barique-uri, utilaje horticole, sisteme de ambalare, produse pentru protecția viei. Vă invităm să valorificați eforturile depuse de IWCB și să vă înscrieți în concurs cu cât mai multe și mai bune probe de vin!

Global Wine & Spirits – „piaţa de desfacere” on-line care conectează producătorii de vin din toată lumea cu importatorii de vin din toată lumea – are plăcerea de a anunța Parteneriatul reînnoit în 2017 cu IWCB.

Director GWS, Berdj Keuylian: „Beneficiul membrilor Global Wine & Spirits de a participa la acest concurs este câștigarea suplimentara a recunoașterii pentru vinurile lor, IWCB ajutând la creșterea industriei, furnizând expunere pentru wine-makeri.”
Comunicarea prin Global Wine & Spirits este eficientă și onorantă […]. Sper că succesul parteneriatului nostru să inspire și alte segmente ale industriei vinului, pentru a fi conectate și pentru a face afaceri cu și prin acest agregator major” susține Cătălin Păduraru, CEO IWCB.
IWCB – competiție OIV & VINOFED. Cel mai important instrument de calibrare și comunicare pentru piața vinului din această parte a globului, cu puternice influențe benefice pentru toți producătorii și achizitorii.
GWS – conectează producătorii de vin și spirtoase cu importatorii, distribuitorii, agenții și alți achizitori profesioniști din întreaga lume.
4.000 de importatori abonați și mii de producători au încredere în GWS, desfășurând afaceri pe această platformă începând cu anul 2000.
O companie Media Interactive Technologies, subsidiară a Societé des Alcools du Quebec.
Contact info:
Phone (direct): +450-449-8721 | (Toll Free International) +800-2559-4630 | (Toll Free North America) + 866-255-9463
Email: info@globalwinespirits.com
Web: www.globalwinespirits.com

Expoziția de carte dedicată vinului. În 2017, IWCB are o deschidere fără precedent către public prin diferite evenimente conexe. Acestora li se adaugă o expoziție de carte de autori români și străini, traduceri și în original. Vor fi expuse cărți care deja se află pe piața românească, dar și lucrări ale juraților străini care, pe lângă activitățile de evaluare, sunt autori, educatori, formatori de opinie (influenceri) în țările lor sau pe plan global.

Evenimentul dă ocazia publicului să se familiarizeze cu bibliografia existenta, înțelegând mai bine amplitudinea internațională a cercetării, gândirii filozofice, estetice și economice având ca subiect VINUL. Editorii și distribuitorii de carte se vor bucura de oportunitatea de a adăuga noi titluri în palmares, ediții în limba română. Prin acest demers IWCB dorește să atragă atenția autorităților, iubitorilor de vin, producătorilor, că VINUL este parte a unui fenomen cu dimensiuni pe care România trebuie să le asimileze în cel mai scurt timp pentru a intra în competiție, de pe picior de egalitate, cu celelalte puteri vitivinicole.

Cătălin Păduraru
CEO IWCB