VINARIUM
+ NEWSLETTER
  • ro Română
    • en English
2025-05-30 16:00:00
până la afișarea rezultatelor
Registration
  • Înregistrare prin e-mail
  • Înregistrare Online
  • Acasă
  • Concurs
    • Despre
      • Despre concurs
      • Regulament
      • Medalii VINARIUM
      • Premii Speciale
      • Agenda
    • Înregistrare
      • Registration Guide
      • Înregistrare Online
      • Înregistrare prin e-mail
      • Taxa de Înregistrare
      • Expedierea probelor
      • Contact
    • Presă
      • Presă 2024
      • Presă 2023
      • Presă 2022
      • Presă 2021
      • Presă 2020
      • Presă 2019
      • Presă 2018
      • Presă 2017
      • Presă 2016
      • Presă 2015
      • Presă 2014
      • Presă 2013
      • Presă 2012
      • Presă 2011
  • Juriu
    • Juriu 2025
    • Juriu 2024
    • Juriu 2023
    • Juriu 2022
    • Juriu 2021
    • Juriu 2020
    • Juriu 2019
    • Juriu 2018
    • Juriu 2017
    • Juriu 2016
    • Juriu 2015
    • Juriu 2014
    • Juriu 2013
  • Rezultate
  • Parteneri
  • ENOVART
  • Galerie
    • Foto
    • Video
    • Audio
  • News
  • Acasă
  • Concurs
    • Despre
      • Despre concurs
      • Regulament
      • Medalii VINARIUM
      • Premii Speciale
      • Agenda
    • Înregistrare
      • Registration Guide
      • Înregistrare Online
      • Înregistrare prin e-mail
      • Taxa de Înregistrare
      • Expedierea probelor
      • Contact
    • Presă
      • Presă 2024
      • Presă 2023
      • Presă 2022
      • Presă 2021
      • Presă 2020
      • Presă 2019
      • Presă 2018
      • Presă 2017
      • Presă 2016
      • Presă 2015
      • Presă 2014
      • Presă 2013
      • Presă 2012
      • Presă 2011
  • Juriu
    • Juriu 2025
    • Juriu 2024
    • Juriu 2023
    • Juriu 2022
    • Juriu 2021
    • Juriu 2020
    • Juriu 2019
    • Juriu 2018
    • Juriu 2017
    • Juriu 2016
    • Juriu 2015
    • Juriu 2014
    • Juriu 2013
  • Rezultate
  • Parteneri
  • ENOVART
  • Galerie
    • Foto
    • Video
    • Audio
  • News
Bruno Scavo cave-hp-

Bruno SCAVO

Franta

Atras de cultura vinului, a obținut un Certificat de Somelier în 1987. În 1994 a câștigat International Culinary Prize „Paul Louis Messonier”. În 1990, Bruno va obține BP Sommelier Diploma cu cele mai mari credite, după 2 ani întregi de studii într-una dintre cele mai apreciate școli de ospitalitate din Franța la Tain-l’Hermitage. Mileniul îl va încununa „Maître Sommelier” al UDSF (Union de la Sommellerie Française). A absolvit „Bar and Cocktail Diploma” la Hughes Hospitality Schools din Surfer Paradise, Australia. În calitate de președinte al Asociației Monaco Sommelier și trezorier adjunct al ASI, Bruno a judecat, de asemenea, în multe competiții timp de o perioadă bună de ani, fiind între timp numit Sommelier șef al Monte-Carlo Sporting Club, Casino și activități de catering din întreaga stațiune SBM. În 2017 a promovat WSET Level 3 Award in Wines. El a obținut certificarea ASI în 2018. În 2021 a absolvit certificarea de somelier sake în cadrul Sake sommelier association. El a devenit Wine referent și șeful Wine Think Tank pentru Monte-Carlo SBM Resort.

  • Termeni și condiții
  • Politica de confidențialitate
  • Contact
News
  • Premiile IPPU Packaging & Kurz Romania la VINARIUM 2025: Concursul de etichete iunie 12, 2025
  • PREMII SPECIALE VINARIUM 2025 iunie 5, 2025
  • VINARIUM 2025 a XXII-a Ediție At a GLANCE iunie 1, 2025
Facebook
Copyright © 2025 O.N.V.P.V.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkPrivacy policy