- Profesionist in vin din 2003, specializare în enologie
- Nouă campanii de coordonare principală a fluxului tehnologic atât în ferma viticolă, cât și in centrul de vinificație
- Pasionat și dedicat realizării de vinuri românești Premium și High-end
- Membru ADAR
Jury IWCB 2017
30/032017
- Absolvent al Facultatii de horticultura din Bucuresti in 1990
- Oenolog al Cramei SERVE din 1994
- A facut stagii de pregatire in Bordeaux, Montpellier si Corsica
-
Membru ADAR
30/032017
- Absolventa a Facultatii de Agricultura din Belgrad cu specializare in tehnologia alimentara
- Organizeaza evaluari si concursuri de vin
- Are cercetari in domeniul vinificatiei
- Inginer oenolog, publica in reviste de cercetare stiintifica
- Organizeaza degustari de vin
- Organizeaza tururi viticole
- Promotor al oenoturismului
30/032017
- WSET Diploma
- Profesionist in vin si wine blogger (thegrapetraveler.com, ilovefoodwine.nl)
- Intocmeste recenzii despre vin pentru Vivino
- Organizator de excursii cu tematica vinicola pentru Fundatia profesionistilor de vin olandezi (Vinologen Vereniging Nederland) si pentru grupuri private si nu in cele din urma, implicata in activitati din industria ospitalitatii in Barcelona si Roma (retrome.net)
- Jurat in concursuri internationale de vin
30/032017
- Licentiat in management international
- In 2010 a absolvit WSET Diploma
- Master of Wine Student
- A editat o carte despre vinurile argentiniene (versiunile spaniola si engleza), ajunsa acum la a 4-a editie si din care s-au vandut mai mult de 30.000 de exemplare
- Raul s-a alaturat Direct Wine in 2008 si acum este partenerul principal al companiei Direct Wine este o mica companie de distributie de vinuri si produse spirtoase specializata in produse premium, superpremium si reprezentative din toata lumea. Direct Wine este APP pentru WSET si lider de piata in wine education in Portugalia
30/032017
- Presedintele Comisiei de degustare pentru certificarea vinurilor DOP Sicilia
- Membru al Comisiilor de degustare pentru certificarea vinurilor siciliene DOP si din regiunea Maltese DOP
- Coordonator al Programului “Research, experimentation and innovation transfer in wine and olive oil sector” pentru “Regional lnstitute Wine and Oil” din regiunea Sicilia
- Agronom specializat in ampelografii
- Autor de publicatii stiintifice
18/032017
- Degustator certificat al Republicii Moldova
- Secretar General al Uniunii Oenologilor din Moldova
- Expert coordonator la Oficiul National al Viei si Vinului
- Membru al Asociatiei Europene a Somelierilor
18/032017
- Experienta combinata de 25 de ani in industria alimentara
- A lucrat ca Chef in hoteluri si restaurante din Canada si Japonia
- Din 2006 lucreaza ca Food Chemist pentru controlul calitatii vinurilor si produselor spirtoase
- Face parte din panelurile de degustare pentru Vinuri, Sake si bauturi spirtoase ale Société des Alcools du Québec (SAQ)
18/032017
- Jurnalist si scriitor de vin
- Din 2008, editor la BIRIGO wine magazine
- In 2015, impreuna cu doi colegi, pune bazele WineSofa online wine magazin, unde scrie despre vinurile Europei Centrale si de Est, gastronomie si oportunitati turistice
- Coautor la « Great Hungarian Atlas » si la numeroase carti despre vinuri
17/032017
Originara din Chicago, Robin este stabilita in prezent in Lugano, Elvetia, unde lucreaza in calitate de consultant independent de vin, jurat si educator. A urmat studii de literatura franceza si engleza. A schimbat cariera în 1998, pentru a studia vin la Université du Vin din Suze-la-Rousse în Rhône Valley, in Franta. Apoi a lucrat ca specialist in vin la Casa de licitatii Christie din Los Angeles, California. A revenit in Europa si a locuit timp de zece ani la Londra, sapte dintre ei în calitate de wine buyer.