Președinte al ADAR (Asociația Degustătorilor de Vinuri Autorizați din România). inginer oenolog.
Juriu VINARIUM 2022
Reprezentant de vânzări. Tehnician de laborator la Géza Balla Winery. Curs WSET.
Membru ADAR. Experiență de peste 20 de ani în industria vitivinicolă ca director național de vânzări.
A studiat viticultură și oenologie în Budapesta și are un masterat în protecția plantelor. După o perioadă în care a fost stagiar în diferite regiuni viticole, s-a stabilit în regiunea viticolă Szekszárd din Ungaria ca vinificator șef la Szeleshát Estate.
A debutat în lumea vinului în urmă cu 7 ani. A urmat un curs de somelieri, a parcurs și finalizat cu success cursurile WSET 1, 2 si 3, a urmat un curs de inițiere în degustarea vinurilor organizat de ADAR, dar și un master de vinificație și marketing viticol la USAMVB. Curatorul de vin al casei de licitații, Artmark, #profadevin de la Dalles Go și fondatorul VinOriunde, o companie care organizează ateliere de degustare și evenimente cu și despre vin în mediul corporate. Co-autor al Ghidului celor 100 de vinuri românești editat de revista Vinul.ro.
Membru ADAR (Asociația Degustătorilor Autorizați din România) din 2006. Inginer tehnolog de industrie alimentară. Degustător expert de vinuri și distilate. Vinificator și creator de vinuri din 2004.
Lucrează în domeniul vinificației de mai bine de 18 ani. Enolog șef la Lovico Suhindol și Svishtov Winery, dar și consultant în domeniul oenologiei. A lucrat în diverse proiecte vinicole în Turcia, România și Macedonia. În prezent este președintele Uniunii Enologilor din Bulgaria, organizator al Enoforum Bulgaria (cel mai mare simpozion oenologic din Bulgaria), Vinobalkanika (primul concurs internațional de vinuri din soiuri de struguri autohtone), Bulgarian Wine Weekend și altele.
Oenolog. Certificat WSET 3. Master in Controlul Produselor și Subproduselor Viti-Vinicole. Facultatea de Horticultura și Silvicultură USAMVB.
Membru ADAR. Doctor în Oenologie. Oenologistul anului, în 2005, în România. Producător de vin, consilier de vin și de management al cramelor.
Lector universitar USAMV Bucureşti, implicat în activitățile educaționale și de cercetare în oenologie. Doctor în œnologie şi degustător autorizat ADAR.