International Wine Contest Bucharest
26 to 29 May

IWCB Cele mai noi pagini din IWCB Romanian English French German Italian Spanish
Home

Newsletter IWCB
Downloads IWCB


Valdo Invest

Toyota

Aqua Carpatica

Amorim

Press 2011

PETRO VASELO/18.06.2011

IWCB se doreste a fi unul dintre cele mai influente si cuprinzătoare concursuri de degustari de vinuri din sud-estul Europei. IWCB este deasemenea o competiție foarte bine jurizată, ea fiind organizata sub îndrumarea OIV

citeste mai mult>>>

________________________

CIPWINE /  08.06.2011

In perioada 26-29 mai 2011, la Aroma Center (Corbeanca, jud. Ilfov) a avut loc International Wine Contest Bucharest 2011 (IWCB).Concursul international de vinuri a fost organizat de  - ONVPV, ADAR  (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania), cu sprijinul Aroma Center si FSR (Federatia Somelierilor din Romania) si sub patronajul OIV (Organizatia Internationala a Viei si Vinului).

citeste mai mult>>>

________________________

PROVIN.RO/ 07.06.2011

Intre 26-29 mai s-a desfasurat la Bucuresti un concurs international de vinuri, International Wine Contest Bucharest 2011 (IWCB). Sub patronajul OIV (Organizatia Internationala a Viei si Vinului) si nu prea, dupa cum puteti citi Aici. In fine, obisnuiti fiind cu organizarile si reorganizarile de la noi, trecem mai departe.

citeste mai mult>>>

________________________

STIRI-AZI.RO/ 07.06.2011

Trebuie sa marturisesc ca partea de mai sus a fost usor de scris. De fapt a fost o succesiune de clickuri copy/paste din comunicatul de presa al organizatorului.Bun. Am inteles. Efort mare, destul de multi competitori, multe vinuri, comisii in majoritate cu membri straini, seriosi, organizatori renumiti.

citeste mai mult>>>

________________________

LUCRURIBUNE.BLOGSPOT.COM / 07.06.2011

In perioada 26-29 mai 2011, la Aroma Center (Corbeanca, jud. Ilfov) a avut loc International Wine Contest Bucharest 2011 (IWCB).Concursul international de vinuri a fost organizat de  ONVPV (Oficiul National al Viei si Produselor Vitivinicole si  ADAR  (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania)

citeste mai mult>>>

________________________

VINUL.RO/ 07.06.2011

In perioada 26-29 mai 2011, la Aroma Center (Corbeanca, jud. Ilfov) a avut loc International Wine Contest Bucharest 2011 (IWCB) Concursul international de vinuri a fost organizat de  ONVPV, ADAR  (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania), cu sprijinul Aroma Center si FSR (Federatia Somelierilor din Romania) si sub patronajul OIV (Organizatia Internationala a Viei si Vinului).
Concursul a reunit 58 producatori / importatori de vinuri din Romania si din strainatate. Au fost inscrise in concurs 309 vinuri. Juratii au fost atat de pe meleaguri mioritice, cat si de prin lumea larga.

citeste mai mult>>>

________________________

PUNCTULPEVIN.RO/ 07.06.2011

In perioada 26 – 29 Mai s-a desfasurat la Bucuresti sub organizarea ADAR si ONPNV, dar si sub patronajul OIV, Concursul International de Vinuri, pe scurt spus IWCB.

citeste mai mult>>>

________________________

WALL-STREET.RO/ 01.06.2011

Crama Oprisor a obtinut trei medalii la Concursul International de Vinuri Bucuresti (International Wine Contest Bucharest - IWCB), care a avut loc in perioada 26 - 29 mai, in Bucuresti. Vinurile premiate au fost Maiastru Feteasca Neagra 2009, medaliata cu aur, si Caloian Cabernet Sauvignon 2010 si La Cetate Miracol Merlot 2008, medaliate cu argint.

citeste mai mult>>>

________________________

CATALINPADURARU.RO/ 01.06.2011

Cel mai important concurs de vinuri din Romania, unul dintre cele 20 din lume desfasurate sub egida O.I.V. (Organizatia Internationala a Viei si Vinului) si-a desemnat invingatorii. Cine sunt acestia?
In primul rand, trebuie sa intelegem ca un concurs nu fixeaza ierarhii definitive. Daca ar fi asa, nu s-ar organiza concursuri in fiecare an. Pe de alta parte, nu ne putem astepta ca rezultatele tuturor intrecerilor sa fie identice, chiar daca sunt judecate aceleasi vinuri.

citeste mai mult>>>

________________________

ZIARELIVE.RO/ 01.06.2011

Crama Oprisor a obtinut trei medalii la Concursul International de Vinuri Bucuresti (International Wine Contest Bucharest - IWCB), care a avut loc in perioada 26 - 29 mai, in Bucuresti. Vinurile premiate au fost Maiastru Feteasca Neagra 2009, medaliata...

citeste mai mult>>>

________________________

COMUNICATEDEPRESA.RO/ 31/05.2011

Crama Oprisor a obtinut trei medalii la Concursul International de Vinuri Bucuresti (International Wine Contest Bucharest - IWCB), care a avut loc in perioada 26 - 29 mai, in Bucuresti. Vinurile premiate au fost Maiastru Feteasca Neagra 2009, medaliata cu aur, si Caloian Cabernet Sauvignon 2010 si La Cetate Miracol Merlot 2008, medaliate cu argint.Evenimentul, aflat la cea de-a 8-a editie, este unul dintre cele aproximativ 20 de concursuri recunoscute de Organizatia Internationala a Viei si Vinului (OIV).  Au participat peste 300 de vinuri de la 51 de producători si importatori.

citeste mai mult>>>

________________________

COSTACHEL.RO / 30.05.2011

Ieri s-a încheiat la ce-a de-a opta ediție a International Wine Contest Bucharest, care s-a desfășurat la Aroma – Centrul de Excelență în Gastronomie și Tehnologie Alimentară. Cu promisiunea că am să vă ofer în curând mai multe detalii, plus fotografii de la eveniment (sper să îmi parvină „pachetul” făgăduit cât de repede), vă ofer deocamdată doar palmaresul oficial

citeste mai mult>>>

________________________

AROMACENTER.RO/ 01.05.2011

Fotografii concurs 2011

           Fotografie concurs  Fotografie concurs Fotografie concurs Fotografie concurs

citeste mai mult>>>

 

Subscribe to our newsletter

ORGANIZERS
ONVPV
 
         

MAIN MEDIA PARTNERS


gws

VINUL.ro